O nama Catering Lisak Restoran Cavallino Restoran Vip
O restoranu
Ponuda
Vjenčanja
Galerija
Kontakt
 


Restoran Cavallino uvijek će vas iznova iznenaditi svojom toplinom i ljepotom.
Zbog blizine business centra idealan je za urbane poslovne ljude, koji žele kvalitetnu dnevnu ponudu jela. No isto tako, u večernjim satima idealan je za sve oblike proslava, od manjih domjenaka, poslovnih večera do svadbenih svečanosti. Restoran Cavallino može ugostiti 120 uzvanika za svadbeno slavlje , a za druge evente čak i do 200 osoba.
Cavallino je restoran koji ujedinjuje kreativnu i tradicionalnu hranu s toplim ambijentom i kvalitetnim izborom vina. Okusi hrane istančano su čisti, spravljeni od svježih namirnica, a kuhari vrlo kreativni i spremni udovoljiti svakoj gastronomskoj želji gosta. Naš iskusan tim kuhara; Snješka, Petar, Anamarija, Ante i Meri svojim talentom pretvaraju sve vaše zamisli u ukusna jela na tanjurima ; od domaće, preko mediteranske pa sve do fusion kuhinje.
Odgovorni su za sve, osim za višak kilograma i ovisnost o našoj hrani.

U restoranu Cavallino imat ćete osjećaj kao da ste dio obitelji. Interijer je vrlo ugodan, upotpunjen igrom rasvjete, skulpturama anđela, drvenih konjića te nadasve ljubaznim osobljem. Cijeli prostor pruža osjećaj ugode i opuštenosti, vrlo brižno uređen s mnoštvom zanimljivih detalja koja su donešena s puno ljubavi. Tu toplinu i ljubav naši gosti odmah prepoznaju i uvijek joj se s iščekivanjem vraćaju.

 


Catering Tim Lisak (c) 2010.